GoogleAnalytics

Analysehulpprogramma's

Ga dieper in op uw gegevens. Met standaardrapporten kunt u de betrokkenheid op uw site eenvoudig meten en begrijpen. Bovendien kunt u in enkele muisklikken aangepaste rapporten en bezoekerssegmenten maken, en belangrijke gegevens identificeren die u kunt delen met uw team.

Rapportage in realtime: meet actuele activiteiten

Zie hoeveel mensen er momenteel op uw site zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naar kijken. Met rapportage in realtime komt u erachter of nieuwe inhoud op uw site populair is, of de dagaanbieding meer verkeer naar uw site trekt en wat de rechtstreekse effecten van tweets en blogposts zijn.

Meer informatie

Aangepaste rapporten: definieer de gegevens die u wilt analyseren

Maak in enkele minuten uw eigen dashboard met statistieken. In plaats van dat u grote aantallen gegevens moet analyseren, heeft u meteen toegang tot alle benodigde antwoorden. Maak rapporten om met uw collega's te delen en breng inzichten aan het licht die moeten worden gedeeld.

Meer informatie

Vrije variabelen: maak en analyseer uw eigen aangepaste segmenten

Met Vrije variabelen krijgt u inzicht in uw doelgroepen en komt u erachter hoe betrokken ze zijn bij uw website. Met vrije variabelen kunt u Google Analytics zo aanpassen dat u exact die klantgegevens verzamelt die voor uw bedrijfsvoering het belangrijkst zijn.

Meer informatie

Geavanceerde segmentatie: analyseer eenvoudig specifieke gedeelten van uw verkeer

Waarom leiden sommige bezoeken tot verkopen van 150 euro en andere niet? Dat kunt u achterhalen met behulp van geavanceerde segmenten. U kunt vooraf gedefinieerde segmenten toepassen, zoals 'Bezoeken met conversies' of 'Organisch verkeer', of uw eigen segmenten maken. Analyseer afzonderlijke segmenten of vergelijk een aantal segmenten binnen al uw rapporten.

Meer informatie

Dashboards: orden, controleer en deel belangrijke prestatie-indicatoren

Begin met een algemeen dashboard voor belangrijke prestatie-indicatoren voor uw bedrijf waarin de belangrijkste prestatie-indicatoren van uw organisatie worden weergegeven. Maak een SEO-dashboard voor uw zoekmachineoptimalisatie. U kunt alle dashboards slepen en neerzetten, ze zijn gebaseerd op widgets en ze zijn volledig aanpasbaar.

Meer informatie

Visualisatie: bekijk hoe bezoekers op uw site zijn terechtgekomen

Google Analytics biedt verschillende krachtige visualisatiehulpmiddelen zoals Procesweergave en In-Page Analytics. In rapporten voor Procesweergave wordt het pad dat een bezoeker volgt op uw site, geanalyseerd. Terwijl u met In-Page Analytics visueel kunt beoordelen hoeveel gebruikers interacties uitvoeren op uw pagina's. Om uw analyse eenvoudiger te maken, hebben we een aantal tabellen geïntegreerd waarin informatie wordt weergegeven zoals u dat wilt.

Delen: nu kan iedereen in uw organisatie samenwerken

Beslissingen maken op basis van gegevens werkt het beste als uw teams eenvoudig gegevens kunnen delen. Met hulpprogramma's in Google Analytics kan het team dat zich bezighoudt met het kopen van zoekwoorden probleemloos samenwerken met de teams die verantwoordelijk zijn voor zoekmachineoptimalisatie en inhoud. Gebruik de functie Informatie en meldingen om onverwachte veranderingen in kaart te brengen en uw collega's hiervan op de hoogte te stellen. Markeer belangrijke gebeurtenissen in uw accountgeschiedenis zodat anderen deze informatie kunnen zien. Maak en deel aangepaste dashboards op een eenvoudige manier voor statistieken die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

API en aanpassingen - het zijn uw gegevens, dus deel ze in zoals u wilt

Er zijn toepassingen, plug-ins en aanpasbare functies beschikbaar zodat u uw Google Analytics kunt integreren in de werkstromen van uw organisatie. Profiteer van oplossingen van derden of maak uw eigen applicaties met behulp van de Google Analytics-API.