GoogleAnalytics

Krijg belangrijke inzichten

Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Analysehulpprogramma's

Google Analytics is ontwikkeld op een krachtig, gebruiksvriendelijk rapportageplatform. Daardoor kunt u zelf bepalen welke gegevens u wilt bekijken en u kunt uw rapporten aanpassen met slechts enkele muisklikken.

Meer informatie

Inhoud Analytics

Met inhoudsrapporten krijgt u een beter beeld van welke gedeelten van uw website goed presteren en welke pagina's het populairst zijn, zodat u de gebruikerservaring voor uw klanten kunt verbeteren.

Meer informatie

Sociale analyse

Internet is een sociale plek en Google Analytics meet het succes van uw sociale mediaprogramma's. U kunt analyseren hoe bezoekers omgaan met functies voor delen op uw website (zoals de Google +1-knop) en hoe ze uw inhoud gebruiken op de verschillende sociale platforms.

Meer informatie

Mobiele analyse

Google Analytics helpt u bij het meten van de impact van mobiel op uw bedrijf. Bovendien biedt Google Analytics softwareontwikkelingspakketten voor iOS en Android om mobiele apps te bouwen, zodat u kunt meten hoe mensen uw app gebruiken.

Meer informatie

Conversieanalyse

Kom erachter hoeveel klanten u aantrekt, hoeveel u verkoopt en hoe gebruikers omgaan met uw site met de reeks functies van Google Analytics.

Meer informatie

Advertentie-analyse

Haal het maximale uit uw advertentieactiviteiten door erachter te komen welke sociale en mobiele advertenties, zoekadvertenties en display-advertenties werken. Koppel de activiteiten op uw website aan uw marketingcampagnes om een volledig beeld te krijgen en de prestaties van uw advertenties te verbeteren.

Meer informatie

Toepassingsgalerij van Google Analytics

Breid Google Analytics uit op nieuwe en interessante manieren. Krijg toegang tot een reeks applicaties uit de galerij van Google Analytics om meer relevante gegevens te verzamelen, automatisch rapporten te maken en bedrijfsgegevens te ordenen.  Meer informatie