Mobiele analyse

Het wordt met de dag belangrijker dat u inzicht krijgt in uw mobiele sites, apps en advertenties en hoe deze zakelijke activiteiten voor u genereren. Met Google Analytics kunt u mobiele sites, apps en bezoeken van mobiele apparaten met webfuncties meten, waaronder zowel geavanceerde als eenvoudigere telefoons en tablets. We helpen marketeers te scoren op schermen en apparaten door ze informatie te geven over hoe ze kunnen inspelen op de behoeften van klanten en daarmee aanwezig kunnen zijn op de momenten die ertoe doen. Ontwikkel uzelf door getargete en efficiënte marketingcampagnes te maken die uw bezoekers overal bereiken.

Mobiel apparaat

Google Analytics voor mobiele apps: meet de volledige waarde van uw app

Mobiele apparaten veranderen de manier waarop mensen communiceren, werken en zich vermaken, en een groot deel van deze stijgende populariteit en innovatie is gebaseerd op mobiele apps. Met Google Analytics voor mobiele apps kunt u het gehele klantproces voor apps volledig bijhouden, van ontdekken en downloaden tot betrokkenheid. De rapporten zijn toegespitst op ontwikkelaars en marketeers van mobiele apps, met inhoud die voor hen van belang is.

Meer informatie

Ontwikkel de beste gebruikerservaring op verschillende schermen en apparaten

Als u statistieken weergeeft op basis van locatie (tabblad 'Kaartoverlay'), krijgt u meer inzicht in de huidige herkomst van het mobiele verkeer en kunt u mogelijk voorspellingen doen over de locaties waar het verkeer gaat toenemen. Ontdek met welke apparaten uw bezoekers naar uw website gaan zodat u uw merk kunt presenteren in de geschiktste indeling voor deze apparaten. Met Google Analytics kunt u zien met welke mobiele besturingssystemen en specifieke mobiele apparaten uw site, mobiele app of sociale mediapagina wordt bezocht.

Meer informatie

Het meten van mobiele apps: ontdek hoe mobiele gebruikers een meerwaarde vormen voor uw bedrijf

Mobiele advertenties van Google worden uitsluitend weergegeven bij zoekresultaten van Google, op sites in het Display Netwerk en in apps. U gebruikt ze om uw bedrijf onder de aandacht te brengen wanneer mensen hun telefoon of tablet gebruiken. Bereik uw doelen door meer inzicht in mobiele conversies te verzamelen en gebruik Google Analytics voor het meten van uw succes.

Meer informatie.