Ga naar Google-startpagina
 Bedrijfsoplossingen: Google Mini

Bezoek de Google Mini-groep
- Bespreek Mini-functies
- Krijg antwoorden van gebruikers


Hoofdfuncties

De Google Mini levert resultaten binnen intranet en openbare sites. Nieuwe functies stellen u in staat om diverse bronnen van bedrijfsgegevens te doorzoeken, allemaal vanuit één zoekvak. Dankzij deze nieuwe functies, met inbegrip van de functionaliteit van Google Analytics en Google Sitemaps, is Google Mini de ideale oplossing voor uw openbare website.

Leer hoe de Mini eindgebruikers, beheerders en bedrijfseigenaren net zo effectief helpt bij zoekopdrachten als Google.nl.

Overzicht van nieuwe functies terug naar boven

OneBox voor bedrijven [pdf]Nieuw!
Geef gebruikers gemakkelijke toegang tot een onbeperkte verscheidenheid aan informatiebronnen binnen het bedrijf of daarbuiten, direct vanuit het zoekvak. Google OneBox voor bedrijven, biedt toegang tot de recentste informatie in praktisch alle bedrijfstoepassingen en -services, inclusief informatie in systemen van Cognos, Cisco, Employease, Netsuite, Oracle, Salesforce.com en SAS. Meer informatie over deze nieuwe aanpak voor toegang tot bedrijfsinformatie.

Integratie met documentbeveiligingssystemen Nieuw!
De Google Mini beschikt over een crawler die zoekresultaten levert voor materiaal dat wordt beveiligd met http-basisverificatie en NTLM v1 en v2, alsmede integratie met LDAP-systemen. De release van de nieuwe Google Mini maakt zowel verificatie als autorisatie mogelijk ten tijde van de serveractie; op deze manier weet u zeker dat aparte gebruikers uitsluitend de resultaten te zien krijgen waarvoor hun toegang is goedgekeurd. Voor integratie met andere beveiligingssystemen, inclusief systemen met eenmalige aanmelding, wordt Google Search Appliance aanbevolen.

Verdere rapportage Nieuw!
Open op eenvoudige wijze uitgebreidere rapporten over hetgeen de crawler van de Mini heeft geïndexeerd en gaat indexeren, alsmede over fouten die de Mini tijdens het crawlen heeft gevonden. Verder kunt u zien waar gebruikers op uw website naar zoeken.

Integratie met Google Analytics Nieuw!
Wanneer u Google Mini aanschaft, ontvangt u tevens een gratis account voor Google Analytics voor het evalueren van de doeltreffendheid van uw website. Met de Mini kunt u gemakkelijk analysecodes op uw pagina’s met zoekresultaten plaatsen zodat u beter inzicht krijgt over de manier waarop bezoekers uw website gebruiken.

Automatisch een sitemap genereren voor de crawler van Google.nl Nieuw!
De Google Mini kan automatisch een sitemap samenstellen die u kunt indienen bij Google Webmasterhulpprogramma’s zodat Google.nl met behulp van de crawler de informatie van uw openbare website kan vinden en doorzoeken.

Eindgebruikers terug naar boven

Zoekkwaliteit van Google
We hebben de Google-webzoekfunctie voor het gebruik in openbare websites en bedrijfsnetwerken geoptimaliseerd, om met recordsnelheid relevante zoekresultaten te kunnen leveren.

Vertrouwdheid zorgt voor tevredenheid
Doordat de Google Mini hetzelfde bekende uiterlijk als dat van Google.nl heeft, is het een zoekoplossing die uw gebruikers ook echt kunnen gebruiken. U kunt Google in uw site-ontwerp opnemen door in de Google Mini-interface een 'mini'-verandering aan te brengen. Hiervoor gebruikt u een ingebouwde wizardinterface. U kunt de interface ook een volledige facelift geven met de XML-invoer van de Mini.

Geef gebruikers een kans om slimmer te werk te gaan.

De productiviteit vergrotende extra's van de Google Mini omvatten een zelflerende spellingscontrole, de mogelijkheid documenten in HTML te bekijken (in plaats van de invoegtoepassingen te moeten downloaden) en toegang tot de in cachegeheugen opgeslagen documenten, zelfs documenten die tijdelijk zelf niet online beschikbaar zijn.

Doorzoek al uw materiaal, zelfs e-mail
Door de integratie van de Google Mini met Google Desktop voor bedrijven kunnen gebruikers gemakkelijk documenten vinden op hun computers, uw intranet en internet via één zoekinterface. Bovendien kunt u met de Google Toolbar voor bedrijven rechtstreeks in uw browser een zoekvak toevoegen dat gekoppeld is aan de Google Mini.

Voor een meer gedetailleerde lijst met eindgebruikersfuncties

Beheerders terug naar boven

Inzicht in het zoekgedrag van gebruikers
De Google Mini is meer dan een fantastische zoekervaring. U verbetert de bruikbaarheid van uw site door rapporten over paginafouten en gebroken links te genereren. U legt de tijdgeest van uw bedrijf vast door rapporten over de zoekfrequenties van termen te genereren. Dit is nuttig bij het herkennen van de voornaamste problemen van uw gebruikers. Dank zij de integratie met Google Analytics kunt u gemakkelijk analysecodes toevoegen aan de pagina’s met zoekresultaten.

Onbeperkte verzamelingen en frontends
Zoek op meerdere sites met verhoogde beveiliging en beheer van de gebruikersinterface van elke site.

Plug-and-play-productiviteit
Aangezien de Google Mini een naadloos geïntegreerde hardware-/software-oplossing is, heeft u geen aanvullende componenten nodig en kunt u meteen aan de slag. De eerste configuratie is zo gestroomlijnd dat u het binnen een half uur kunt voltooien. De Mini vindt inhoud op uw bestandsservers en websites en heeft een Google-interface waarmee iedereen in uw bedrijf bekend is.

Documenten hoeven niet te worden geïndexeerd of aangepast
Google vindt dat de technologie zelf, en niet de site-beheerder, het zware werk moet doen. De op zoekrelevantie gebaseerde technologie van de Mini baseert zich op meer dan 100 verschillende factoren bij het bepalen van de zoekresultaten. Hierdoor zijn dure en verwarrende handmatige zoekaanpassingen niet meer nodig. De Mini detecteert automatisch delen van uw site die gewijzigd zijn en doorzoekt ze dan vaker. U kunt ook de Mini instellen om regelmatig al uw inhoud te laten doorzoeken.

Minimaal lopend beheer
Na configuratie kan de Google Mini worden ingesteld om op intelligente wijze documenten op wijzigingen te doorzoeken met de continue doorzoekfunctie, of kan worden ingesteld om inhoud op permanente basis te indexeren. Als u echter veranderingen moet aanbrengen, of toch een controle wilt uitvoeren, dan geeft de web-interface van de Mini u op afstand toegang tot alle beheerderfuncties, zelfs als u op vakantie bent in een tropisch paradijs.

Voor een meer gedetailleerde lijst met Beheerdersfuncties

Bedrijfseigenaren terug naar boven

leiderschap op zoekgebied
Google wordt wereldwijd gezien als leider op het gebied van innoverende zoektechnologieën. We investeren meer dan elk ander bedrijf in onderzoek naar en ontwikkeling van zoektechnologie. Ook hebben we een naam hoog te houden wat betreft de ondersteuning die we onze klanten bieden. Bij Google doen wij ons uiterste best om u constant te verrassen. Omdat wij uw beste zoekpartner willen zijn, nu en in de toekomst.

Lage kosten
De Google Mini heeft een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Google Mini is inclusief twee jaar volledige klantenondersteuning en dekking voor vervanging van hardware. De Mini is verkrijgbaar in vier versies waarmee u als volgt kunt zoeken:

  • 50.000 documenten voor € 2600
  • 100.000 documenten voor € 3500
  • 200.000 documenten voor € 6000
  • 300.000 documenten voor € 8600

Door de reactiesnelheid van het Google-ondersteuningsteam beperkt u de interne IT-kosten.

Meteen rendabel
Dankzij de plug-and-play-installatie en bekende interface van de Google Mini profiteert u meteen van de voordelen van het zoeken met Google zodra het product is uitgepakt.

 

©2011 Google - Startpagina - Alles over Google - Contact