Maak kennis met de Chromebook

De nieuwe computer van Google. Deze computer is binnen enkele seconden opgestart, heeft een ingebouwde virusbescherming en een accu die de hele schooldag meegaat. Met snelle toegang tot al uw favoriete Google-apps en internetbronnen, waar u ook bent.
Vanaf €269.

Contact opnemen met het salesteam

Tientallen, honderden of zelfs duizenden Chromebooks met gemak beheren

Met de online beheerconsole kunt u eenvoudig een groep Chrome-apparaten en -gebruikers van een school of district centraal configureren, bijhouden en beheren.

Gebruikersgroepen maken

Beleidsregels, apps en instellingen toepassen op verschillende sets gebruikers. Leerlingen groeperen op leerniveau of onderwerp. Leerlingen en stafleden van elkaar onderscheiden.

Apps vooraf installeren en blokkeren

Apps, extensies en URL's op de zwarte of witte lijst plaatsen of vooraf installeren.

Middelen beheren

Apparaten toewijzen aan leerlingen en stafleden en rapporten over configuratie en gebruik ontvangen.

Gebruikerstoegang beheren

Bepaal wie uw Chrome-apparaten kan gebruiken: voorkom dat gebruikers van buiten de school kunnen inloggen, schakel de gastmodus uit of wijs binnen uw domein specifieke gebruikerstypen aan (zoals leraren) die een apparaat kunnen gebruiken.

Netwerktoegang configureren

Netwerk- en proxyinstellingen instellen om het gebruikers makkelijk te maken aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat ze worden beschermd door webfilters en firewalls.

Gebruikersfuncties aanpassen

Gebruikersinstellingen zoals het toevoegen van bladwijzers en het synchroniseren van apps tussen computers aanpassen en de apparaten voorzien van aangepaste Chrome-achtergrondthema's die passen bij uw school.

Kies uw Chromebook

Snel, eenvoudig te gebruiken en zeer geschikt voor leerlingen, leraren, beheerders of volwassenen die verder willen leren. Learn More

Terug naar boven