GoogleAnalytics

Over gecertificeerde partners

Het Google Analytics Certified Partner-programma is een accreditatie voor bureaus en consultants die implementaties voor webanalyse, analyseservices, websitetests en optimalisatieservices leveren. We hebben met al onze partners een uitgebreide aanmeldings- en interviewprocedure uitgevoerd waarin we hun kennis en mogelijkheden hebben getest om u het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen.

Al onze partners zijn gecertificeerd om u te helpen bij het meten van uw zakelijke doelen op internet zodat u waardevolle inzichten krijgt in uw bezoekers. Gecertificeerde bedrijven bieden naast webanalyse nog verschillende andere services, van websiteontwikkeling en online marketing tot algemene zakelijke adviesservices. Wellicht moet u eerst onderzoek doen om het bedrijf te vinden dat het beste bij u past.

Over Premium-wederverkopers

Het Google Analytics Premium-programma voor geautoriseerde wederverkopers geeft aan welke Google Analytics Certified Partners zijn goedgekeurd om het Google Analytics Premium-pakket rechtstreeks aan klanten te leveren. Hieronder vallen de implementatiecontrole, 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning en accountmanagement die u zou ontvangen wanneer u Google Analytics Premium rechtstreeks bij Google zou hebben aangeschaft.

Meer informatie