Leer meer over Google My Business

Of u Google nu voor het eerst gebruikt of gewoon een specifieke vraag heeft, wij bieden allerlei informatie waarmee u uw bedrijfsgevens op Google kunt beheren.

Veelgestelde vragen

Alles uitvouwen Alles sluiten
 • Hoeveel kost Google My Business?

  Iedereen kan Google My Business gratis gebruiken. En als we 'iedereen' zeggen, bedoelen we ook iedereen. Ga naar deze site voor meer informatie over hoe u met Google-advertenties uw omzet kunt verhogen.

 • Wat is het verschil tussen Google My Business, Google Places Zakelijk en het dashboard voor Google+ pagina's?

  Als u eerder het dashboard van Google Places Zakelijk of het dashboard voor Google+ pagina's heeft gebruikt om uw bedrijfsinformatie te beheren, is uw account automatisch geüpgraded naar het dashboard van Google My Business.

 • Heb ik Google My Business nodig als ik al een website heb?

  Google My Business vormt een aanvulling op uw bestaande website doordat u op Google een openbare identiteit en aanwezigheid voor uw bedrijf kunt opzetten. De bedrijfsinformatie die u opgeeft, kan worden weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+.

 • Wat heb ik nodig om een bedrijfswebsite te maken?

  Alleen uw Google-vermelding. Onze gratis websitebouwer gebruikt de informatie uit uw vermelding om automatisch een eenvoudige site te genereren. U kunt ook foto's toevoegen en uit verschillende ontwerpen kiezen om uw gratis website aan te passen aan uw bedrijf.

 • Kan ik ook gebruikmaken van Google My Business als ik geen fysieke winkel heb?

  Jazeker. Ook als u een bedrijf aan huis of een bedrijf met een servicegebied heeft, kunt u uw gegevens invoeren zodat deze op Google kunnen worden weergegeven, met of zonder uw adres.

 • Hoe verifieer ik mijn bedrijf?

  Voor de meeste bedrijven bestaat verificatie uit het aanvragen, ontvangen en lezen van een verificatiebriefkaart van Google. Mogelijk heeft u ook andere verificatieopties. Meer informatie over het verifiëren van uw bedrijf.

Vind snel hulp

Helpcentrum

Maak gebruik van onze lokale ondersteuning om aan de slag te gaan op Google en om uw bedrijfsinformatie te beheren en te promoten.

Meer informatie

Sluit u aan bij de community

Krijg tips en hulp van andere bedrijven

U kunt meer informatie krijgen over hoe kleine bedrijven online succesvol kunnen zijn door contact te leggen met deskundigen en elkaar.

Praat mee

Ga aan de slag

Aanmelden is gratis en kost slechts een paar minuten.
Zet uw vermelding vandaag nog online om nieuwe klanten te werven.

Aan de slag