Een moderne browser voor bedrijven

Implementeer en beheer Chrome for Work voor uw organisatie.

Downloaden Chrome MSI

Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Niet beschikbaar voor Windows RT.

(Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Downloaden Chrome MSI

Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Niet beschikbaar voor Windows RT.

(Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Aangezien u een Chromebook gebruikt, hoeft u Chrome niet te downloaden. Veel plezier!

Kaplan

"Een paar jaar geleden was een browser niet meer dan een tool waarmee medewerkers webpagina's konden openen. Maar nu is de browser de spil van ons bedrijf. Als bedrijf stappen we gaandeweg over op de cloud en de overschakeling naar Chrome is een stap in die richting.”

—Patrick Della Peruta, directeur van Desktop Technology

Sanmina-SCI

Bij Sanmina-SCI, producent van de meest geavanceerde elektronica, begrijpen we het belang van eenvoud en efficiency. We gebruiken Chrome omdat de browser de complexiteit van webtechnologieën kan omzetten in een krachtige, gebruiksvriendelijke en eenvoudig te beheren browseromgeving.

—Elliot Tally, hoofddirecteur Zakelijke apps

News International

Nadat we waren overgestapt op Chrome, vertelden medewerkers ons hoeveel sneller Chrome is in vergelijking met onze oude browser. Als je vijftien tabbladen probeert te openen in Internet Explorer, loopt alles vast. Met Chrome is dat geen probleem.

—Gareth Wright, hoofd Bedrijfszaken

Meer weergeven

Amerlkaans ministerie van Buitenlandse Zaken

Door Chrome als browseroptie aan te bieden, kunnen we volledig profiteren van de snelheid van Chrome, van snel opstarten tot supersnel websites laden, plus de mogelijkheid alle soorten moderne websites te openen, zodat onze medewerkers productiever kunnen werken.

—Chris Bronk, senior-adviseur bij het Office of eDiplomacy van het Bureau of Information Resource Management (IRM)

Meer weergeven

Pearson

Pearson is overgestapt op de cloud, zodat we onze medewerkers echte keuzes en vrijheid kunnen geven in hoe en waar ze werken. Google Apps for Work, ondersteund door de geweldige prestaties en flexibiliteit van Chrome, staat aan de basis van een nieuwe internationale cultuur van samenwerking, openheid en innovatie.

—Nik Clarke, vicepresident IT voor eindgebruikers

Appirio

Appirio is helemaal weg van Google Chrome for Work. We runnen ons bedrijf in de cloud en hebben een browser nodig die veilig, ongecompliceerd en eenvoudig te implementeren is. Alle werknemers van Appirio zijn overgestapt op Chrome, en we raden ook onze klanten aan om gebruik te maken van Chrome for Work.

—Glenn Weinstein, CTO

Vision7 International

Hoe minder technische vragen van medewerkers we ontvangen, hoe beter, en er worden nooit problemen met Chrome gemeld.

—François van Doesburg, vicepresident IS&IT

Meer weergeven

Boise State University

Met Chrome hoef ik me geen zorgen te maken over gebruikers die op een prompt klikken en akkoord gaan met de installatie van een update die een beveiligingsrisico kan veroorzaken. De updates van Chrome for Work zorgen overal voor.

—Peter Jurhs, technisch manager

Meer weergeven

Sixt AG

Bij Sixt geloven we in de toekomst van internet en webtechnologie. We gebruiken Chrome for Work om alle medewerkers veilig toegang tot internet te bieden en voor de meeste interne apps. Chrome for Work is bijzonder eenvoudig te configureren en te implementeren.

—Erich Sixt, CEO

SNL Financial

Met Chrome for Work komt Google Apps volledig tot zijn recht. Gmail werkt merkbaar sneller, zodat de medewerkers van SNL Financial zich kunnen richten op hun werk.

—Galen Warren, CTO

Middlesex Hospital

De upgrade naar Chrome stelde eigenlijk niets voor: altijd goed nieuws voor een CIO.

—Lud Johnson, CIO

Meer weergeven

Beheer meer dan 100 beleidsrichtlijnen

Chrome for Work biedt meer dan honderd beleidsrichtlijnen die uw organisatie naar wens kan instellen. Kies automatische updates voor de nieuwste beveiligingsoplossingen of handmatige updates voor meer controle. Configureer welke apps en extensies medewerkers ontvangen en beheer verschillende plug-ins. U kunt zelfs een interne webwinkel implementeren met aangepaste en beheerde apps, de compatibiliteit van oudere apps beheren en nog veel meer. Ga voor meer informatie naar het Helpcentrum van Chrome for Work.

Geavanceerde functies en ondersteuning

Vandaag de dag gebruiken werknemers verschillende apparaten om hun taken uit te voeren. Dankzij het cloudgebaseerde beheer van Chrome kunt u het beleid en de voorkeuren voor medewerkers online aanpassen en beheren – of ze nu op een bedrijfscomputer of een persoonlijke laptop werken. Cloudgebaseerd beheer voor desktop-besturingssystemen en ondersteuning voor Chrome zijn beschikbaar voor klanten van Google Apps. Meldt u hier aan als u nog geen Apps-klant bent en graag meer informatie wilt.

Beveiliging

Google Chrome for Work gebruikt beveiligingstechnologieën zoals Safe Browsing, sandboxing en automatische updates om uw organisatie te beschermen tegen schadelijke sites, virussen, malware en phishingaanvallen. Onze universele scriptbeveiliging beschermt u tegen sites die bedrijfs- en persoonsgegevens proberen te stelen.

Stabiliteit

De multiprocesarchitectuur van Chrome verzekert dat de browser niet crasht wanneer een van de tabbladen vastloopt. Voorafgaand aan elke Chrome-update voeren we duizenden doorlopende automatiseringstests uit en verzamelen we gegevens uit onze ontwikkelings- en bètakanalen om de stabiliteit te verbeteren.

Compatibiliteit

Chrome is altijd bijgewerkt met moderne webstandaards voor de nieuwste webapps. Als uw organisatie een oudere browser nodig heeft om oudere apps uit te voeren, kunt u de ondersteuning voor oudere browsers van Chrome proberen. Hiermee kunnen IT-teams Chrome implementeren en toch ondersteuning blijven bieden voor een oudere browser.

Snelheid

Chrome is ontwikkeld om op alle vlakken snel te zijn, van opstarten vanaf het bureaublad tot websites laden en complexe zakelijke webapps uitvoeren. Met elke nieuwe release verbetert Chrome zijn Octane-scores, een meetwaarde voor JavaScript-snelheid.

Productiviteit

Gebruikers kunnen inloggen bij Chrome om toegang te krijgen tot hun apps, bladwijzers, extensies en andere webinstellingen. Zo kunnen medewerkers ook wanneer ze het kantoor verlaten onderweg doorwerken op hun persoonlijke apparaten.

Ontwikkeling

Veel bedrijven bouwen hun eigen, interne apps. Chrome is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, Linux, ChromeOS, Android en iOS en biedt ontwikkelaars de mogelijkheid één webapp te bouwen, te testen en te onderhouden voor al deze platforms.