"As of 06/27/2016 we have launched the new Premier Google Partner badge (under the Google Partners program). All partners listed on this website can now be found on Google Partner Search".

Vind een Premium Partner om uw bedrijf te laten groeien

goudengids.be

goudengids.be™ is de voorkeurspartner voor lokaal zoeken en adverteren en brengt hierbij kopers en verkopers met elkaar in contact. Als volwaardige aanbieder van Digital Media, creëert goudengids.be waarde door een geïntegreerde portfolio van kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke advertentiemogelijkheden aan te bieden. Aanvullende diensten (via online, mobiel, print en telefonisch) helpen consumenten bij het nemen van geïnformeerde aankoopbeslissingen. In 2013 bezochten meer dan 7 miljoen Belgen maandelijks goudengids.be om met één klik relevante informatie te vinden over diensten en producten die ze zochten.

Als Google AdWords Premium Partner, verhoogt goudengids.be ook de waarde van het AdWords-programma: KMO’s ontvangen een totaaloplossing met deskundig advies vanaf het moment van verkoop: een deskundig beheer van het advertentiebudget bij het verwerven van traffic, transparantie in het meedelen van de resultaten via het Business Center en door de telefonische ondersteuning via het Customer Care Center.

Overzicht video's:
Video
Contact:

Hoofdkantoor Antwerpen - De Keyserlei 5 bus 7 - 2018 Antwerpen
Tel +32 (0)78 15 15 25
info@goudengids.be
BTW BE 0404.129.318

Website bezoeken

Roularta Media Group

Roularta Media Group is reeds sinds 1954 actief in regionale communicatie. Aanvankelijk met De Streekkrant / De Weekkrant, later ook met Steps City Magazine en De Zondag. Roularta heeft dan ook een bijzonder track record in regionaal communicatie-advies om KMO’s te helpen met efficiënte promotie in hun eigen bedieningsgebied.

Als premium partner biedt Roularta sinds 2009 uitgebreide beheerservices van uw Google AdWords advertentie, van het opzetten tot en met het optimaliseren van uw campagnes. De ‘Google Certified Professionals’ van Roularta hebben ruime ervaring en staan, dankzij de rechstreekse steun van Google-specialisten, garant voor een kwalitatieve campagne.

Roularta won twee jaar op rij de Google-award voor de Hoogste Klantentevredenheid in de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Roularta dankt beide onderscheidingen aan de aangehouden klantgerichte maatwerkbenadering van al haar Google AdWords-campagnes en is vastberaden om hierin te blijven investeren.

Contact:

Roularta Media Group – Meiboomlaan 33 – B 8800 Roeselare
sales.adwords@roularta.be
Tel. +32 51 26 63 59

Website bezoeken

ReachLocal

ReachLocal is een vooraanstaande aanbieder van lokale online marketing oplossingen voor KMO’s. Momenteel hebben wij wereldwijd meer dan 26.000 campagnes voor meer dan 19.000 bedrijven. Wij weten precies wat werkt als het gaat om het halen van de beste resultaten uit online adverteren.

Onze naam is ReachLocal, omdat dat exact is wat we doen: wij brengen u lokale klanten via online marketing. Het traceren van alle activiteiten via uw campagne, en onze optimalisatietechnologie met doorwinterde online marketing experts, levert de resultaten die u wilt zien: meer leads. Wij bepalen uw ROI doormiddel van gedetailleerde online rapporten, waarin u ook opnames van ieder telefoongesprek kan terugvinden. Laat ons uw online marketing verzorgen zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

ReachLocal is in 2004 opgericht als één van de eerste searchmarketing bedrijven die hun aandacht gericht hebben op de lokale markt en is nu een beursgenoteerd bedrijf [NASDAQ: RLOC] met meer dan 1.500 werknemers, verdeeld over meer dan 60 vestigingen wereldwijd.

Contact:

ReachLocal Belgium BVBA
Antwerp Tower De Keyserlei 5 D-16
2018 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 808 14 80

Website bezoeken