Maak kennis met de Chromebook

De nieuwe computer van Google. Deze computer is binnen enkele seconden opgestart, heeft een ingebouwde virusbescherming en een accu die de hele schooldag meegaat. Met snelle toegang tot al uw favoriete Google-apps en internetbronnen, waar u ook bent.
Vanaf € 269.

Contact opnemen

Wat is een Chromebook?

Geen wachttijd en gemakkelijk in te stellen: de Chromebook is een nieuwe computer van Google waarmee u uw werk binnen en buiten het klaslokaal gedaan kunt krijgen. Dit apparaat is eenvoudig en veilig en heeft toegang tot internet en ingebouwde apps, zodat leerlingen en leraren direct kunnen beginnen met werken en leren.

Het beste van Google

Uw favoriete Google-apps, zoals Google Zoeken, Gmail en Google Documenten, zijn al geïnstalleerd. En natuurlijk heeft u toegang tot de enorme educatieve hulpbronnen die internet te bieden heeft.

Meer informatie

Eenvoudig te beheren

U kunt een groep Chrome-apparaten voor uw school of -district centraal configureren, volgen en beheren via een webgestuurde console.

Meer informatie

Optimaal gebruiksgemak

24 uur per dag ondersteuning van Google, één jaar hardwaregarantie, ingebouwde virusbescherming en automatische updates.

Meer informatie

Een nieuw apparaat

Lees meer over de verschillen tussen Chromebooks en andere computers.

Meer informatie

Kies uw Chromebook

Snel, eenvoudig te gebruiken en zeer geschikt voor leerlingen, leraren, beheerders of volwassenen die verder willen leren. Learn More

Terug naar boven