Apps die werken met Google Cloudprinter
De hier vermelde apps werken met Google Cloudprinter. Wanneer je een afdruktaak verzendt, kun je de beheerpagina van Google Cloudprinter gebruiken om de taak bij te houden.

Op alle apparaten

Google Chrome
Je kunt elk geopend tabblad in de Chrome-browser afdrukken via Google Cloudprinter. Op Chromebooks is Cloudprinter de standaardafdrukoptie.
Mobiele Google-apps
Als je Gmail of Google Drive opent via de browser van je telefoon, kun je e-mails, documenten, spreadsheets of andere Drive-bestanden afdrukken via Google Cloudprinter. Met de print2docs-functie kun je ook bestanden opslaan in je Drive-account om ze veilig te bewaren.

Op je Android-apparaat

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print is een Android-app die verschillende typen afdrukservices ondersteunt, waaronder Google Cloudprinter. De app kan afbeeldingen, webpagina's, agenda-afspraken, contacten, sms'jes, e-mails, Google-documenten en andere bestanden afdrukken.
Fiabee
Fiabee is een app voor cloudsynchronisatie waarmee je documenten kunt afdrukken via Google Cloudprinter vanuit Android- of Chrome-apps.
Google Cloudprinter
Cloudprinter is de officiële Android-app voor afdrukken via Google Cloudprinter vanaf je Android-apparaten. Zodra de app is geïnstalleerd, kun je je documenten, foto's of pdf's met de app delen, je printer en voorkeursafdrukinstellingen kiezen, en op Afdrukken tikken: dat is alles. Open de app om je recent verzonden afdruktaken te bekijken, de huidige status te controleren en gedownloade bestanden te selecteren die je wilt afdrukken.

Op je iOS-apparaat

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro is een iOS-app waarmee je kunt afdrukken via verschillende services, waaronder Google Cloudprinter. Met PrintCentral Pro kun je e-mails en bijlagen, contacten, webpagina's, sms'jes en meer afdrukken.

Op je Mac of Windows-pc

Elke webbrowser
Als je op een webpagina de knop Afdrukken ziet staan met het logo van Google Cloudprinter, kun je afdrukken zonder de browser te verlaten.
Google Cloudprinter voor Windows
Met Google Cloudprinter kun je gemakkelijk afdrukken op je cloudprinters vanuit elke app in Windows. Installeer de printer en druk vervolgens zoals gebruikelijk af vanuit andere apps.

Voor het bedrijfsleven en onderwijs

Google Cloud Print Connector
De Google Cloud Print Connector is een zelfstandige versie van de connector die is ingebouwd in Chrome. Deze functie koppelt je oude printers aan Google Cloudprinter zodat je ze altijd kunt bereiken, waar je ook bent. Anders dan de ingebouwde Chrome-connector wordt de zelfstandige versie uitgevoerd als een Linux- of Windows-service. Op die manier is deze service robuuster en gemakkelijker te beheren in bedrijfs- en schoolomgevingen.
uniFLOW
uniFLOW is een afdruk- en scanbeheersysteem met zakelijke beveiliging waarmee organisaties het afdrukproces kunnen beheren. uniFLOW biedt administratie, budgetcontrole, taakroutering en beveiligde afdrukfunctionaliteit voor elke printer, zodat gebruikers taken kunnen verzenden via Google Cloudprinter, Windows- en Mac-clients, e-mail of mobiele apparaten.
PaperCut
PaperCut kan afdruktaken bijhouden en beheren vanaf elk apparaat dat Google Cloudprinter ondersteunt. Al je in PaperCut beheerde printers zijn geschikt voor Google Cloudprinter. Gebruikersaccounts worden toegewezen op basis van Google-identiteiten.