Eenvoudig en veilig toegang tot je content

Je kunt bestanden en mappen vanaf een smartphone, tablet of computer opslaan, delen en er samen aan werken

Banner
Icoon

Je content is veilig en privé, en wordt nooit gebruikt voor advertentiepersonalisatie

Drive biedt versleutelde en veilige toegang tot je bestanden. Bestanden die anderen met je delen, worden proactief gescand en verwijderd als er malware, spam, ransomware of phishing wordt gedetecteerd. Drive is bovendien helemaal op de cloud gebaseerd, zodat je bestanden niet meer lokaal hoeft op te slaan en het risico voor je apparaten minimaal is.

Banner
Icoon

Cloudgebaseerde samenwerkings-apps om nog beter als team te werken

Drive kan naadloos worden geïntegreerd met Documenten, Spreadsheets en Presentaties: cloud-apps waarmee je team effectief en in realtime kan samenwerken. Je kunt direct content maken en delen met je team, zonder gegevens over te zetten vanuit je huidige tools.

Banner
Icoon

Integratie met de tools en apps die je team al gebruikt

Drive kan worden geïntegreerd met de technologie die je team al gebruikt en vult deze aan. Je kunt samenwerken in Microsoft Office-bestanden zonder bestandsindelingen te converteren. Bovendien kun je meer dan 100 andere bestandstypen bewerken en opslaan, waaronder pdf-bestanden, CAD-bestanden en afbeeldingen.

Banner
Icoon

AI- en zoektechnologie van Google waardoor je team efficiënter kan werken

Drive is voorzien van de krachtige zoekfunctionaliteiten van Google die ongeëvenaarde snelheid, prestaties en betrouwbaarheid bieden. Functies zoals Prioriteit maken daarnaast gebruik van AI om te voorspellen waar je naar op zoek bent en de meest relevante content aan te bieden. Zo vinden je teamleden de benodigde bestanden tot wel 50% sneller.

Banner

Gebruik Drive op elk apparaat

Drive werkt op alle grote platforms, zodat je via verschillende browsers en op je smartphone, tablet en computer toegang hebt tot je bestanden.

Duizenden teams gebruiken Drive al om efficiënter te werken

Icoon Icoon Icoon Icoon Icoon

Gebruikers beoordelen Drive beter dan concurrerende producten

Bron: G2.com, Inc., februari 2020

4,7

4,3

4,2

4,2


Drive kan worden geïntegreerd met de tools die je team al gebruikt

Aan de slag

Icoon

Individuen

Bewaar, open en deel bestanden en mappen vanaf elke smartphone, tablet of computer. De eerste 15 GB opslagruimte krijg je cadeau.

Icoon

Teams

Help je teams efficiënter te werken met een beveiligd, cloudgebaseerd samenwerkingsplatform waarop je bestanden eenvoudig kunt delen, opslaan en openen.

Icoon

Zakelijk

Beveilig en waarborg de gegevens van je bedrijf met de functie Gegevensverlies voorkomen, met Vault voor eDiscovery en archiefopties, en met het beveiligingscentrum.

Bronnen