Schakel een vertrouwde professional in om je zichtbaarheid te verbeteren

Schakel een vertrouwde professional in om je zichtbaarheid te verbeteren

Watch the film

Link to Youtube Video (visible only when JS is disabled)

Vertrouwde Street View-professionals zijn:

Icoon van Trusted
 • Ontvangers van de Street View Trusted-badge
 • Bewezen bijdragers met 50 goedgekeurde en gepubliceerde 360º-foto's
 • Uitgelicht in onze index met professionals die je kunt inhuren
 • Toegerust om de Trusted-merkitems te gebruiken voor marketingdoeleinden

Wat je van een professional kunt verwachten

Als je de bekendheid van je bedrijf wilt vergroten, kan een ervaren Street View-bijdrager helpen je zichtbaarheid te vergroten en je zaak te laten opvallen op Google Maps. Maar voordat je deze stap neemt, is het belangrijk dat je weet welke rol elke partij in deze uitwisseling speelt.

Bedrijfseigenaren

 • Als je een vertrouwde fotograaf inhuurt om foto's van je bedrijf te maken, weet dan wel dat Google de kwaliteit van de services niet kan garanderen.
 • Alle onderhandelingen over de voorwaarden, services en prijs van de fotoshoot vinden plaats tussen jou en de fotograaf.
 • Eventuele betalingen voor de virtuele rondleiding of foto's worden gedaan aan de vertrouwde fotograaf. Er worden geen betalingen gedaan aan of via Google.
 • Geschillen tussen jou en de fotograaf of het bureau moeten onderling worden opgelost volgens de voorwaarden van jullie contract.
 • Als je een probleem wilt melden met de services die een vertrouwde fotograaf van Street View aanbiedt, vul je dit formulier in.
Google Street View: Bedrijfseigenaar met een vertrouwde professional

Street View-services krijgen

Vertrouwde professionals gebruiken technologie die compatibel is met Street View om foto's op straatniveau te maken en te publiceren en zo Street View up-to-date te houden.

 • Hoewel Google zelf geen fotografen of bureaus in dienst heeft, staan we toe dat bijdragers up-to-date Street View-afbeeldingen van wegen publiceren. Onze lijst met in te huren professionals bevat fotografen en bureaus die hun strepen hebben verdiend door prachtige foto's van hoge kwaliteit bij te dragen.
 • Google blijft door veel landen rijden om afbeeldingen te publiceren die je gebruikerservaring verbeteren en waarmee je de wereld kunt verkennen. Kom erachter waar we naartoe gaan en of we binnenkort bij jou in de buurt zijn of neem contact op met een vertrouwde professional als je niet kunt wachten op actuele foto's.
Vertrouwde professional van Google Street View met camera

Vind een vertrouwde professional in je regio

Ga aan de slag en zoek een vertrouwde professional in de buurt.

Bureau Plaats E-mailadres Telefoonnummer voor contact
Bureau Plaats E-mailadres Telefoonnummer voor contact

*We accepteren tijdelijk geen nieuwe inschrijvingen voor het Street View Trusted-programma.