Bekijk alle in Street View in kaart gebrachte reizen

Afbeelding van Zimbabwe

Zimbabwe

Bekijk het verhaal van Tawanda Kanhema die Zimbabwe in kaart bracht met Street View. Tawanda ging terug naar zijn land Zimbabwe om Street View-afbeeldingen van Harare, de hoofdstad, en Victoria Falls, een internationale toeristische bestemming, op Google Maps te plaatsen.

Afbeelding van Bermuda

Bermuda

Meer informatie over hoe Bermuda Tourism Authority, een marketingorganisatie die toerisme op Bermuda promoot, Miles Partnership, een vertrouwd bureau van Street View, inhuurde. Het bureau is toegerust om Street View-afbeeldingen te verzamelen en Google-tools te gebruiken. Het vergrootte de online aanwezigheid van Bermuda Tourism Authority op Google Maps, brengt lokale bedrijven onder de aandacht en helpt toeristen Bermuda virtueel te verkennen wanneer ze hun reis plannen (of hiervan dromen).

Afbeelding van Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm en Wikuki Kingi, oprichters van Grid Pacific, een organisatie die cultureel bewustzijn promoot voor landen in de Zuid-Pacific, documenteren hoe ze Tonga in kaart brengen. Volg hun fascinerende project om een ambitieus plan te realiseren: het hele eiland Tonga op Street View plaatsen.

Hoogtepunten van de 2018 Google Maps Street View Summit

Bekijk de hoogtepunten van de Google Maps Street View Summit van vorig jaar, een jaarlijks evenement waar Street View-bijdragers uit de hele wereld bij elkaar komen